Waktu Solat

Saturday, December 3, 2011

.:: Hangin 2 ::.

Salam geng! Ni sambungan yang cerita berbulan-bulan yang lepas [Sini].

Nak dijadikan cerita la, kenapa la mereka ni sanggup ambil duit student beratus-ratus ringgit sedangkan student tu hanya ambil 2 atau 3 subject je untuk semester tersebut. Korang bayangkan lah, kalau aku ni seorang pelajar kene, boleh tak imagine, beratus-ratus lagi yang kene tu. Bapa banyak yang diorang dapat?

OK! Sekarang ni aku dah dapat pulangan baki yang sepatutnya. Tapi aku anggap tak patut jugak, sebab die bagi kat aku RM60 je. RM60!!! SAHAJA!!! Aku tak puas ati la. Sirius. Tak tau nak cakap apa lagi. Aku bersyukur dapat pulangan tu. Tapi tak pasti, apa yang dilakukan pihak bendahari tu. Haiz.

Tapi tak apa la geng. Aku cuma luahkan apa yang aku tak pasti je. Tak pasti dengan apa yang diorang lakukan dengan duit baki bebanyak tu.

Jumpa lagi. Tata~~

1 comment:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...