Waktu Solat

Thursday, June 23, 2011

.:: Ada Cerita Menarik ::.

Tunggu dengan entry menarik aku nanti.
Hahahaha.
Aku memang saje taruk tajuk macam tu.
Bagi ramai stalker yang tengok-tengok blog aku.

Actually memang ada cerita yang menarik akan ku paparkan nanti. InsyaAllah, kalau sempat, lepas habis kelas cert. ni, aku akan update cerita yang menarik tu. Jangan marah ye. Nanti cepat kahwin... Ehhhh...silap-silap. Bukan kahwin, tapi tua. Hahaha.

Aku nak ceritakan kawan-kawan yang pernah rapat dengan aku masa kat 2 Universiti yang pernah aku belajar, UTM dan UMP. Dah nak habis belajar dah. Huhuhu.

p/s : Thanks sudi baca blog yang tak seberapa ni. ^__^

4 comments:

  1. hehehe...ngh sebok prep nih...tu yg sengaje buat mcm tu...hahaha

    ReplyDelete
  2. orait apik...thanks yup... ^__^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...